DOPRAVA ZDARMA OD 900 Kč/ SLOVENSKO 34,80 EUR.

Hodnocení obchodu

5,0 114 hodnocení
Přidat hodnocení
5
114x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DV Avatar autora Dita Vaclavkova | 4.6.2020
Luxusní zboží, balení, vůně i servis ... nevšední dárek, i sama pro sebe :)
ET Avatar autora Eva Tůmová | 29.5.2020
H Avatar autora Hana | 29.5.2020
PL Avatar autora Petra Lípová | 28.5.2020
Krásné balení, vůně i kvalita. Už se těším na spaní...
Avatar autora Jana Černá | 27.5.2020
KT Avatar autora Kamila Trojanová | 24.5.2020
A Avatar autora Alena | 16.5.2020
Povlak je hebký, krásně se na něm spí.Ráno opravdu nejsem otlačená na tváři :) a vlasy taky nejsou krepaté. Určitě si pořídim ještě jeden na výměnu.
AH Avatar autora Anna Rose Hanke | 16.5.2020
Dobrý den, e-shop funguje flexibilně a velmi pohotově. Balíček je krásně zabalen, je voňavý a povlák na polštářek precizně ušit. Vřele doporučuji dalším zákaznicím. A.R.H.
Z Avatar autora Zdenka S. | 14.5.2020
Úžasný balíček, voňavý, krásné zpracování, spaní s maskou příjemné, možná nezvyklé, ale určitě si zvyknu.
V Avatar autora Vlasta | 13.5.2020
Krásně zabalené , voňavé . Už se těším až půjdu spát :)
MP Avatar autora Milena Peterová | 13.5.2020
Paní Atanasovská ve svém hodnocení zřejmě řekla vše, co bych k nákupu povlaku řekla já :-) Povlak je nádherný, udělala jsem si radost a jistě prospěje i mému obličeji. MiPet
IP Avatar autora Ivana Plemenikova | 12.5.2020
PA Avatar autora Pavlína Tautrman Atanasovská | 6.5.2020
Zboží vypadá přesně tak jak jsem si představovala. Barva odpovídá vyobrazené nabídce, šití je bezchybné, zip perfektně vsazený. Zboží dorazilo krásně zabalené a voňavé. Doporučuji také jako dárek, bude se určitě moc líbit. A hlavně, a to je také důležité, perfektní jednání s protistranou. Ještě, že takoví lidé, jako je prodejce, nevymřeli. Děkuji. A s radostí u Vás opět nakoupím. PTA
H Avatar autora Helena | 6.5.2020
Nádherné zboží .... moc děkuji
OC Avatar autora Ondřej Chudárek | 6.5.2020
Rychlé dodání, luxusní balení a ještě lepší spaní.
MF Avatar autora Michaela Frýbová | 5.5.2020
Avatar autora Martina Řeřichová | 5.5.2020
AH Avatar autora Anna Herbst | 5.5.2020
LD Avatar autora Lida Derner | 5.5.2020
Avatar autora Mirka Čiháková | 5.5.2020
Jsem.

Stránka 5 z 6 , položek celkem: 114

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.