DOPRAVA ZDARMA I NA SLOVENSKO NAD 500 KČ/20 EUR.

Hodnocení obchodu

5,0 101 hodnocení
Přidat hodnocení
5
101x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LB Avatar autora Lucia Božiková | 14.1.2021
Mám kučeravé vlasy a dlho som hľadala gumičky, ktoré by mi ich neťahali, vyzerali skvele a boli prospešné, hodvábne od Noxsilk sú trefa do čierneho!!! :-) Objednala som si aj hodvábne rúško a som veľmi spokojná. Akoby som mala na tvári zamatové pohladenie. Som atopik a a tvár mám veľmi citlivú, takže rúško splnilo účel hlavne zo zdravotného hľadiska. Úžasné na tom je, že vyzerá štýlovo, má gumičky na sťahovanie a drôtik na nos, takže sadne každému, podľa jeho veľkosti. Čo sa týka e-shopu, zakaždým rýchle dodanie a veľmi ústretová komunikácia s pani. :-) S radosťou všetkým odporúčam :-)
Avatar autora Iva Šagátová | 13.1.2021
Absolutní spokojenost. Výrobky jsou kvalitní a krásné. Vše je nádherně zabalené a voňavé.
M Avatar autora Martin | 4.1.2021
S obchodem jsem velmi spokojený. Povlak na polštář je velice kvalitně zpracovaný.
M Avatar autora Martin | 18.12.2020
I Avatar autora Iveta | 3.12.2020
jsem velmi spokojena,luxusní zboží,krásně balené,moc příjemné. Koupila jsem polštář,gumičky,masku na oči vše super doporučuji
K Avatar autora Krasimira | 27.11.2020
Rychlé doručení .Povlak je nadherný
L Avatar autora Lenka | 27.11.2020
Rychlé doručení, krásné balení. Povlak na polštář je skvělý.
R Avatar autora Romana | 23.11.2020
Jsem nadšená! Rouška úžasná. :)
K Avatar autora Kateřina | 15.11.2020
Koupila jsem sobě a dceři hedvábný polštář a jsme obě nadšené! Chystám se koupit jako vánoční dárek pro babičky. A gumička je pro kudrnaté vlasy nejlepší, netahá, drží a ještě je krásná :-)
I Avatar autora Ivana | 13.11.2020
Zakúpila som si tmavošedé rúško . Ešte som skúšala len krátko,no minimálne dizajn a kvalita prevedenia je luxusná. A ten hodváb....Nádhera!!!
M Avatar autora Marina | 12.11.2020
nemám slov - opravdový dárek, do posledního puntíku perfektní
T Avatar autora Tereza | 3.11.2020
Používám pár měsíců a konečně mohu pravdivě ohodnotit. Takže dámy, tohle je opravdu bomba! Mám kudrnaté vlasy a nemusim spát v ničem.. Jen prostě volně vlasy na polštáři a ráno vypadají, jak kdybych si je umyla :) Nejdříve jsem si řikala, tolik peněz za povlak.. No ještě že jsem je za něj utratila!
V Avatar autora Veronika | 3.11.2020
Mám dva povlaky na polštář,jednu masku, dvě gumičky a teď jsem zakoupila i roušku,protože s tímhle materiálem mi vůbec nevadí ji mít cely den na obličeji.Tuhle značku miluji.Balíček přijde rychle a krásně a voňavě zabalený
EP Avatar autora Eliška Pudová | 26.10.2020
Moc krásná! Balíček přišel krásně voňavý a zabalený ❤️ Mám půlnoční černou a barva je nádharná. Hedvábí je opravdu příjemné na dotek za mě určitě objednám i povlak na polštář a gumičky! ❤️
I Avatar autora Ingrid | 16.10.2020
Pred mesiacom som zakúpila vankúš a gumky do vlasov, všetko bolo nádherne zabalené a zároveň rýchlo dodané. Z produktov som naozaj nadšená, splnili moje očakávania. Preto som teraz znova objednávala vankúš,aby som ho mohla darovať ako krásny darček k narodeninám. Ďakujem!
K Avatar autora Klára | 15.10.2020
dodání velmi rychlé, nádherně zabalená maska...a navíc je úžasná...chci ještě jednu...
Avatar autora Marcela Čiháková | 14.10.2020
Krásné zboží,luxusně zabaleno,zakoupila jsem gumičky i povlak na polštář,nádherné zboží,vhodné jako krásný dárek.
L Avatar autora Lenka | 7.10.2020
K Avatar autora Karolína R. | 24.9.2020
M Avatar autora Mira | 22.9.2020
Povlak na polštář jsem měl pro mamku jako dárek k narozeninám... Mamka byla moc nadšená.Při rozbalení nevěděla co je hezčí... Jestli za 1.to luxusní balení Nebo ta luxusní vůně co byla z balíčku cítit... Je jasné že to vyhrál luxusní povlak ale to co tomu předcházelo (luxusní balení a vůně)udělalo hezkou celou atmosféru. Řekl bych že člověk má ten stejný pocit jako když vybaluje macbook. Mamka na mě po vybalení dárků měla několik dotazu které jsem zaslal na instagram a během chvíle byly zodpovězeny .Takže moc chválím protože jde vidět že dámy z tohoto eshopu jejich práce baví a dělají správně .

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 101

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.