VYUŽIJ SLEVU 10% OD NÁKUPU 1200 Kč/46 EUR. KÓD NOX10 / NOX10SK.

Hodnocení obchodu

5,0 139 hodnocení
5
138x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Markéta | 7.5.2022
Povlak na polštář je úžasný, kvalita je skvělá, zakaznický servis velmi chválím- Ještě jednou moc děkuji, jsem velmi spokojená. :-)
Avatar autora Radka Řezníčková | 29.3.2022
5*
JP Avatar autora Jana Peroutková | 25.2.2022
Moc milá komunikace. Objednávala jsem na poslední chvíli dárek a doručení bylo bleskově rychlé. Moc díky, udělali jste mi radost. Balení je kouzelné.
Z Avatar autora Zuzana | 18.1.2022
Hodvábne obliečky sú úžasné, jemné, chladivé... veľká spokojnosť, určite nakúpim aj v iných farbách :)
L Avatar autora Lucka | 13.1.2022
Krásné zboží.
AN Avatar autora Adela Novakova | 26.12.2021
100%
E Avatar autora Eva | 7.12.2021
Velká spokojenost, nakupuji opakovaně, velmi kvalitní a krásné zboží , rychlé dodání , výborná komunikace. Moc děkuji .
Avatar autora P. | 3.12.2021
Naprostá spokojenost.
O Avatar autora Oxenka | 16.11.2021
Úžasné zboží, přišlo krásně zabalené a voňavé. Za mě top .
S Avatar autora Silvie | 16.11.2021
Obrovská spokojenost. Luxusní zboží, voňavý balíček.
I Avatar autora Ivana | 2.11.2021
Již jsem od této firmy nakoupila asi pět polštářů a jsem prostě nadšená. Polštáře všem doporučuji, spaní na nich mi změnilo život:).
Avatar autora Katarína Čierna | 18.10.2021
S tovarom som veľmi spokojná, plus krásne balenie. Veľmi vhodný darček. Katarína.
I Avatar autora Ivets | 15.10.2021
Odporucam !! gumicky , povlak na vankus ci celenka ) moj prvy produkt som dostala ako dar - krasne vonavo baleny !!! .❤️❤️ hriech rozbalit!!!
L Avatar autora Lucie | 7.10.2021
Veliká spokojenost. Krásné, voňavé balení, skvělá kvalita.
M Avatar autora Markéta | 20.9.2021
Chtěla bych napsat milou recenzi k výrobkům od Nox. Jako první se ke mě dostal povlak na polštář. Přiznám se, že do té doby jsem nedržela v ruce příjemnější a luxusnější materiál. Je heboučký, v nádherné lesklé barvě a hlavně se mi zlepšila kvalita vlasů i pleti. Gumičku do vlasů používám denně, opět dokonalost. A čelenka je elegantní a já si vybrala krásnou jemně zlatou Champagne. Děkuji za Váš přístup i bleskové dodání zboží. Znovu nakoupím. ♥️
NM Avatar autora Nikola Mikulková | 24.8.2021
Skvělá gumička do vlasů, která netahá a vypadá velmi hezky.
T Avatar autora Tereza | 13.8.2021
Krásná barva čelenky a úžasný materiál ❤️
K Avatar autora Kateřina | 25.7.2021
Rychlé dodání zboží. Krásný voňavý balíček,luxusní povlak a velice příjemný na spaní. Děkuji.
L Avatar autora Lucy | 23.7.2021
Dlouho jsem nedostala tak krasny balíček - už jen díky němu si chce člověk objednat další a další zásilku. ❤️ Povlak na polštář i maska na oči - LuXuS! :) voňavé, kvalitní a… funguje to! děkuji moc.
L Avatar autora Lucie | 14.6.2021
Vřele doporučuji. Spát na hedvábí je sen!!!!!! Krásný, voňavý balíček plný luxusu.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení