DOPRAVA ZDARMA OD 900 Kč/ SLOVENSKO 34,80 EUR.

Hodnocení obchodu

5,0 114 hodnocení
Přidat hodnocení
5
114x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Marie Koblížková | 30.4.2021
K Avatar autora Kamča | 16.4.2021
M Avatar autora Martina | 15.4.2021
J Avatar autora Jana F | 15.4.2021
Krasny luxusny vonavy darcek!!! Po tomto zeny tuzia. Dakujem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
HH Avatar autora Hana Handlová | 15.4.2021
Objednala jsem si gumičku, obličejovou masku a povlak na polštář. Zboží přišlo bleskově, vše bylo krásně zabalené a voňavé. Hedvábí je moc příjemné. Zákaznický servis na vysoké úrovni, doporučuji tento obchod a za vše děkuji!
K Avatar autora Katka | 12.4.2021
Balíček a veškeré zboží dorazilo nádherně zabalené, neuvěřitelně voňavé a krásné. Na polštáři se mi necuchají vlnité vlasy, gumičky necuchají, ale navíc skvěle drží (narozdíl od jiných vyzkoušených) a po masce nemám ráno oteklé oči. takže za mě právem 5 hvězdiček :-)
L Avatar autora Lida | 1.4.2021
KVALITNI ,krasne, vonave zbozi, rychle doruceni, celkove jsem velice spokojena a doporucuji !!!
A Avatar autora Anna | 8.3.2021
Povlak na polštář je skvělý, neuvěřitelně příjemný na dotek. Rychlé dodání, krásné balení, 100% spokojenost.
SP Avatar autora Sarka Purmenska | 4.3.2021
Moc děkuji za krásný, voňavý a účelný balíček. Stále jsem váhala, jestli si mám zboží objednat a nyní musím říct, že jsem nadšená! Gumička do vlasů perfektní, povlaky luxus, rouška paráda. Neváhejte děvčata ❤️ Šárka, Štramberk
J Avatar autora Jana L. | 3.3.2021
kvalitní produkt, který splnil mé očekávání, rychlé dodání, skvělý zákaznický servis".
T Avatar autora Terka M | 12.2.2021
Trpím na otoky očí, dlouho jsem hledala vhodný produkt, jak složením i designem. Dala jsem na kladné reference a po první noci užití masky na spaní jsem ráno byla v šoku. Opravdu velký rozdíl bez otoků a to vůbec nezmiňuji příjemné spaní. Rouška také výborná, nosím 8 hodin denně v práci a mám citlivou pleť. Prodyšná a pleť večer není podrážděná ani vysušená. Určitě toto nejsou mé poslední nákupy :-)
D Avatar autora Daja K | 9.2.2021
Z hedvábného povlaku i gumiček jsem nadšena a hned jsem objednávala další:-) Doporučuji!
T Avatar autora Tereza | 4.2.2021
Balíček přišel nádherně zabalený a voňavý. Povlak je nádherný, jsem nadšená. !!!
LB Avatar autora Lucia Božiková | 14.1.2021
Mám kučeravé vlasy a dlho som hľadala gumičky, ktoré by mi ich neťahali, vyzerali skvele a boli prospešné, hodvábne od Noxsilk sú trefa do čierneho!!! :-) Objednala som si aj hodvábne rúško a som veľmi spokojná. Akoby som mala na tvári zamatové pohladenie. Som atopik a a tvár mám veľmi citlivú, takže rúško splnilo účel hlavne zo zdravotného hľadiska. Úžasné na tom je, že vyzerá štýlovo, má gumičky na sťahovanie a drôtik na nos, takže sadne každému, podľa jeho veľkosti. Čo sa týka e-shopu, zakaždým rýchle dodanie a veľmi ústretová komunikácia s pani. :-) S radosťou všetkým odporúčam :-)
Avatar autora Iva Šagátová | 13.1.2021
Absolutní spokojenost. Výrobky jsou kvalitní a krásné. Vše je nádherně zabalené a voňavé.
M Avatar autora Martin | 4.1.2021
S obchodem jsem velmi spokojený. Povlak na polštář je velice kvalitně zpracovaný.
M Avatar autora Martin | 18.12.2020
I Avatar autora Iveta | 3.12.2020
jsem velmi spokojena,luxusní zboží,krásně balené,moc příjemné. Koupila jsem polštář,gumičky,masku na oči vše super doporučuji
K Avatar autora Krasimira | 27.11.2020
Rychlé doručení .Povlak je nadherný
L Avatar autora Lenka | 27.11.2020
Rychlé doručení, krásné balení. Povlak na polštář je skvělý.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 114

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.