SLEVA 10% OD NÁKUPU 1.200 Kč/48 EUR. KÓD NOX10. PRO SK NOX10SK.

Hodnocení obchodu

5,0 144 hodnocení
5
143x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 24.8.2022
Úžasný povlak. Moc jsem tomu nevěřila, ale opravdu funguje. Kupovala jsem klasický rozměr na velký polštář a uvažuji ještě o jednom. Ať nemusím převážet pořád sem a tam !!! Kdo nevěří ať si pro něj běží !!! SUPER !!! DÍKY ZA OBCHŮDEK, Jana
J Avatar autora Jana | 18.7.2022
Bála jsem se, že nebude spát příjemné na hedvábí. Ale opak je pravdou. Vůbec necítím povlak, je to velmi příjemné...Ještě mě v nabídce chybí povlaky na menší polštářky, např. v rozměru 40x40...
Avatar autora P | 28.6.2022
Nádherně se na něm spí. Konečně nemám otlačený obličej!!!☺️
EP Avatar autora Eliška Pudová | 27.5.2022
S produkty NOX jsem opravdu hodně spokojená. Povlak na polštář i maska na obličej je boží, moc pohodlná a opravdu pozoruji zlepšení kvality vlasů a pleti.
M Avatar autora Markéta | 7.5.2022
Povlak na polštář je úžasný, kvalita je skvělá, zakaznický servis velmi chválím- Ještě jednou moc děkuji, jsem velmi spokojená. :-)
Avatar autora Radka Řezníčková | 29.3.2022
5*
JP Avatar autora Jana Peroutková | 25.2.2022
Moc milá komunikace. Objednávala jsem na poslední chvíli dárek a doručení bylo bleskově rychlé. Moc díky, udělali jste mi radost. Balení je kouzelné.
Avatar autora Monika Čáslavová | 18.2.2022
Krásné zboží, rychlé dodání, příjemná komunikace.
Z Avatar autora Zuzana | 18.1.2022
Hodvábne obliečky sú úžasné, jemné, chladivé... veľká spokojnosť, určite nakúpim aj v iných farbách :)
L Avatar autora Lucka | 13.1.2022
Krásné zboží.
AN Avatar autora Adela Novakova | 26.12.2021
100%
E Avatar autora Eva | 7.12.2021
Velká spokojenost, nakupuji opakovaně, velmi kvalitní a krásné zboží , rychlé dodání , výborná komunikace. Moc děkuji .
Avatar autora P. | 3.12.2021
Naprostá spokojenost.
O Avatar autora Oxenka | 16.11.2021
Úžasné zboží, přišlo krásně zabalené a voňavé. Za mě top .
S Avatar autora Silvie | 16.11.2021
Obrovská spokojenost. Luxusní zboží, voňavý balíček.
I Avatar autora Ivana | 2.11.2021
Již jsem od této firmy nakoupila asi pět polštářů a jsem prostě nadšená. Polštáře všem doporučuji, spaní na nich mi změnilo život:).
Avatar autora Katarína Čierna | 18.10.2021
S tovarom som veľmi spokojná, plus krásne balenie. Veľmi vhodný darček. Katarína.
I Avatar autora Ivets | 15.10.2021
Odporucam !! gumicky , povlak na vankus ci celenka ) moj prvy produkt som dostala ako dar - krasne vonavo baleny !!! .❤️❤️ hriech rozbalit!!!
L Avatar autora Lucie | 7.10.2021
Veliká spokojenost. Krásné, voňavé balení, skvělá kvalita.
M Avatar autora Markéta | 20.9.2021
Chtěla bych napsat milou recenzi k výrobkům od Nox. Jako první se ke mě dostal povlak na polštář. Přiznám se, že do té doby jsem nedržela v ruce příjemnější a luxusnější materiál. Je heboučký, v nádherné lesklé barvě a hlavně se mi zlepšila kvalita vlasů i pleti. Gumičku do vlasů používám denně, opět dokonalost. A čelenka je elegantní a já si vybrala krásnou jemně zlatou Champagne. Děkuji za Váš přístup i bleskové dodání zboží. Znovu nakoupím. ♥️