DOPRAVA ZDARMA OD 900 Kč/ 34 EUR. ♥TÝDEN BLACK FRIDAY. SLEVA 15% PŘI NÁKUPU NAD 900 Kč/ 34 EUR. KÓD BLACK15. PRO SLOVENSKO KÓD BLACK15SK. PLATÍ OD 23.-28.11.2021.

Hodnocení obchodu

5,0 131 hodnocení
5
130x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
O Avatar autora Oxenka | 16.11.2021
Úžasné zboží, přišlo krásně zabalené a voňavé. Za mě top .
S Avatar autora Silvie | 16.11.2021
Obrovská spokojenost. Luxusní zboží, voňavý balíček.
I Avatar autora Ivana | 2.11.2021
Již jsem od této firmy nakoupila asi pět polštářů a jsem prostě nadšená. Polštáře všem doporučuji, spaní na nich mi změnilo život:).
Avatar autora Katarína Čierna | 18.10.2021
S tovarom som veľmi spokojná, plus krásne balenie. Veľmi vhodný darček. Katarína.
I Avatar autora Ivets | 15.10.2021
Odporucam !! gumicky , povlak na vankus ci celenka ) moj prvy produkt som dostala ako dar - krasne vonavo baleny !!! .❤️❤️ hriech rozbalit!!!
L Avatar autora Lucie | 7.10.2021
Veliká spokojenost. Krásné, voňavé balení, skvělá kvalita.
M Avatar autora Markéta | 20.9.2021
Chtěla bych napsat milou recenzi k výrobkům od Nox. Jako první se ke mě dostal povlak na polštář. Přiznám se, že do té doby jsem nedržela v ruce příjemnější a luxusnější materiál. Je heboučký, v nádherné lesklé barvě a hlavně se mi zlepšila kvalita vlasů i pleti. Gumičku do vlasů používám denně, opět dokonalost. A čelenka je elegantní a já si vybrala krásnou jemně zlatou Champagne. Děkuji za Váš přístup i bleskové dodání zboží. Znovu nakoupím. ♥️
NM Avatar autora Nikola Mikulková | 24.8.2021
Skvělá gumička do vlasů, která netahá a vypadá velmi hezky.
T Avatar autora Tereza | 13.8.2021
Krásná barva čelenky a úžasný materiál ❤️
K Avatar autora Kateřina | 25.7.2021
Rychlé dodání zboží. Krásný voňavý balíček,luxusní povlak a velice příjemný na spaní. Děkuji.
L Avatar autora Lucy | 23.7.2021
Dlouho jsem nedostala tak krasny balíček - už jen díky němu si chce člověk objednat další a další zásilku. ❤️ Povlak na polštář i maska na oči - LuXuS! :) voňavé, kvalitní a… funguje to! děkuji moc.
L Avatar autora Lucie | 14.6.2021
Vřele doporučuji. Spát na hedvábí je sen!!!!!! Krásný, voňavý balíček plný luxusu.
BV Avatar autora Barbora Vondráková | 28.5.2021
Jedním slovem LUXUS. Rychlé doručení, nádherný, voňavý a s láskou zabalený balíček. Objednala jsem si povlak na polštář a jsem nadšená. I můj dvouletý syn ho před spaním hladil a říkal, že je krásný :). Hned jsem objednala i masku na spaní. Určitě doporučuji ♥️
Avatar autora Monika Čáslavová | 26.5.2021
Krásné zboží, rychlé doručení. Doporučuji!
L Avatar autora Laura | 20.5.2021
Mám set na vlny. A musím říct, že je to fakt bomba! Určitě doporučuji.
L Avatar autora Lucie | 20.5.2021
Vřele doporučuji, rychlé doručení, luxusní zboží.
A Avatar autora Adéla | 17.5.2021
Skvělá péče, luxusně zabaleno! Luxusní zpracování, 100% Spokojenost.
MK Avatar autora Marie Koblížková | 30.4.2021
K Avatar autora Kamča | 16.4.2021
M Avatar autora Martina | 15.4.2021
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz