DOPRAVA ZDARMA OD 900 Kč/ SLOVENSKO 34,80 EUR.

Hodnocení obchodu

5,0 109 hodnocení
Přidat hodnocení
5
109x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Veronika | 3.11.2020
Mám dva povlaky na polštář,jednu masku, dvě gumičky a teď jsem zakoupila i roušku,protože s tímhle materiálem mi vůbec nevadí ji mít cely den na obličeji.Tuhle značku miluji.Balíček přijde rychle a krásně a voňavě zabalený
EP Avatar autora Eliška Pudová | 26.10.2020
Moc krásná! Balíček přišel krásně voňavý a zabalený ❤️ Mám půlnoční černou a barva je nádharná. Hedvábí je opravdu příjemné na dotek za mě určitě objednám i povlak na polštář a gumičky! ❤️
I Avatar autora Ingrid | 16.10.2020
Pred mesiacom som zakúpila vankúš a gumky do vlasov, všetko bolo nádherne zabalené a zároveň rýchlo dodané. Z produktov som naozaj nadšená, splnili moje očakávania. Preto som teraz znova objednávala vankúš,aby som ho mohla darovať ako krásny darček k narodeninám. Ďakujem!
K Avatar autora Klára | 15.10.2020
dodání velmi rychlé, nádherně zabalená maska...a navíc je úžasná...chci ještě jednu...
Avatar autora Marcela Čiháková | 14.10.2020
Krásné zboží,luxusně zabaleno,zakoupila jsem gumičky i povlak na polštář,nádherné zboží,vhodné jako krásný dárek.
L Avatar autora Lenka | 7.10.2020
K Avatar autora Karolína R. | 24.9.2020
M Avatar autora Mira | 22.9.2020
Povlak na polštář jsem měl pro mamku jako dárek k narozeninám... Mamka byla moc nadšená.Při rozbalení nevěděla co je hezčí... Jestli za 1.to luxusní balení Nebo ta luxusní vůně co byla z balíčku cítit... Je jasné že to vyhrál luxusní povlak ale to co tomu předcházelo (luxusní balení a vůně)udělalo hezkou celou atmosféru. Řekl bych že člověk má ten stejný pocit jako když vybaluje macbook. Mamka na mě po vybalení dárků měla několik dotazu které jsem zaslal na instagram a během chvíle byly zodpovězeny .Takže moc chválím protože jde vidět že dámy z tohoto eshopu jejich práce baví a dělají správně .
ME Avatar autora Michaela Ehrenbergerová | 21.9.2020
Na doporučení kamarádky jsem objednala masku a dvě gumičky do vlasů, a to v pátek v nočních hodinách. V úterý již byl balíček na Zásilkovně, nádherně zabalený. Maska je jemňoučká, krásně chladí, gumičky jsou úplně top, protože opravdu netrhají vlasy, krásně drží a nekloužou. Už mám zálusk na povlak na polštář ;-)
JH Avatar autora Jana Havrdova | 2.9.2020
Objednala jsem si tmavě šedý povlak i masku na obličej. Balíček dorazil velmi rychle v krásném balení. Povlak i masku jsem okamžitě vyzkoušela, spalo se mi skvěle. Povlak báječně chladí a maska je úžasná, nezařezává se za uši, velmi příjemná. Určitě si koupím i další barvy.
J Avatar autora Jitka | 28.8.2020
Jitka. Úžasné luxusní balení hodné dámy a neméně úžasný kvalitní materiál.Již vlastním dvě různé barvy hedvábných povlaků,masku i gumičku do vlasů, rozhodně objednám ještě v tmavší barvě.Dekuji za krásné věci,co může žena mít.
JJ Avatar autora Jana Jonášová | 24.8.2020
Balíček přišel rychle, krásně zabalený a voňavý. Povlak vypadá luxusně. Doporučuji!
M Avatar autora Monika Š. | 20.8.2020
Rychlé dodání, krásně zabaleno, luxusní zboží. Děkuji.
P Avatar autora Pavla S. | 18.8.2020
B Avatar autora Baru | 18.8.2020
Skutečný luxus. Mám povlak na polštář, masku i gumičku a už bych objednávala další barvy :-)překrásně a voňavě zabaleno, je znát, že to dělají s láskou a péčí. Rozhodně doporučuji. Rozhodně to není můj poslední nákup. Hezký den všem
KK Avatar autora Květa Kováčová | 13.8.2020
Jsem velmi spokojena, objednala jsem si masku a musím říct že tak krásně jsem se už dlouho nevyspala :) Koupím si ještě povlak na polštář už se těším. Obchod doporučuji luxusní zboží krásně zabalené a voňavé :)
VU Avatar autora Vítězslava Uhrová | 12.8.2020
HC Avatar autora Helena Charvátová | 6.8.2020
SS Avatar autora Sylvia Svatoňová | 30.7.2020
Jsem velmi spokojena. Polštář je senzační. Gumička do vlasů mne překvapila, opravdu funguje, děla to, co slibuje! Překvapení proto,že mnohe reklamy klamou, slíbí horydoly a nesplní. V tomoto případě vše funguje tak, jak slíbeno! A i balení, krabička, hedvábny papír, mašlička, vůně- velmi krásné a příjemné. Děkuji Svatoňová
NZ Avatar autora Nikola Zborilova | 29.7.2020
Objednala jsem si všechny tři produkty (povlak na polštář, maska, gumička) v barvě tmavá champagne. Objednávka byla potvrzena a vyřízena velice rychle a brzo jsem obdržela krásný růžový balíček. Všechny produkty byly luxusně zabalené a voňavé. Hned jsem produkty začala používat a jsem velice spokojená s kvalitou. Můžu jen vřele doporučit.

Stránka 2 z 6 , položek celkem: 109

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.