DOPRAVA ZDARMA I NA SK NAD 400 KČ/15EUR + DÁREK SATÉNOVÝ BAG NOX KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE MASKY NEBO POVLAKU.

Hodnocení obchodu

5,0 87 hodnocení
Přidat hodnocení
5
87x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jitka Koprivikova | 19.6.2020
MH Avatar autora Michaela Hrouzková | 18.6.2020
AG Avatar autora Alena Gray | 17.6.2020
Rychlé dodání, hezky zabaleno
VS Avatar autora Vladislava Suchánková | 17.6.2020
Avatar autora Eliška Řeháková | 16.6.2020
M Avatar autora Martina F | 11.6.2020
Bleskově dodáno, povlak z kvalitního hedvábí a barva champagne luxusní. Nejvíc ale oceňuji účinky - ráno pleť bez podráždění a vlasy nekrepatí - doporučuji. Příště zkusím pořídit i masku na spaní.
PT Avatar autora Petra Lípová, Tsmch | 10.6.2020
K Avatar autora Kamila S. | 10.6.2020
KV Avatar autora Klára Voráčková | 10.6.2020
Krásné balení, velmi rychlé doručení.
JZ Avatar autora Jana Zory | 10.6.2020
Nádherně zabaleno, gumičky do vlasů jsou krásné a dobře drží i hustější vlasy. Doporučuji :)
PV Avatar autora Petra Vrzalová | 9.6.2020
Nádherné balení s krásnou vůní, polštář i gumička do vlasů jsou luxusní a kvalitní. Určitě pořídím rodině jako dárek.
JS Avatar autora Jana Slezáčková | 9.6.2020
Jsem moc spokojená!
PK Avatar autora Petra Kubíčková | 9.6.2020
Byla jsem velice překvapená přístupem e-shopu. Ještě větší radost mi udělal růžový voňavý balíček s krásným zbožím, které přesně odpovídalo zobrazení na stránkách. Jsem nadšená! Nejspíš pořídím ještě jeden hedvábný povlak na polštář pro kamarádku jako skvělý a nevšední dárek :-) Moc moc děkuji teamu Nox!
DV Avatar autora Dita Vaclavkova | 4.6.2020
Luxusní zboží, balení, vůně i servis ... nevšední dárek, i sama pro sebe :)
ET Avatar autora Eva Tůmová | 29.5.2020
H Avatar autora Hana | 29.5.2020
PL Avatar autora Petra Lípová | 28.5.2020
Krásné balení, vůně i kvalita. Už se těším na spaní...
Avatar autora Jana Černá | 27.5.2020
KT Avatar autora Kamila Trojanová | 24.5.2020
A Avatar autora Alena | 16.5.2020
Povlak je hebký, krásně se na něm spí.Ráno opravdu nejsem otlačená na tváři :) a vlasy taky nejsou krepaté. Určitě si pořídim ještě jeden na výměnu.

Stránka 3 z 5 , položek celkem: 87

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.